Våra tränare

Lars Johansson Head Professional

Jag heter Lasse Johansson och driver shop, range och träningsverksamheten på Arninge GK sedan 2010

Spelarutveckling har alltid legat mig varmt om hjärtat, min karriär inom golfen inleddes som tävlingsspelare och som tränare tycker jag det är viktigt att försöka behålla en bra spelstandard, även om det inte blir lika mycket eget spel nu för tiden.

Innan mitt uppdrag på Arninge GK har jag varit verksam på Botkyrka GK samt drivit en golfbutik i Stockholms city.

Utöver spelarutveckling arbetar jag med Custom Fitting.

Förebilder inom golfen: David Leadbetter, Jim Ballard, Moe Norman och Todd Graves.

Jag ser verkligen fram emot att möta Dig som medlem och gäst på Arninge GK!

Kontaktuppgifter Lars

shop@arningegk.se

08-514 412 00 alternativt 070-370 95 50

George ”Jojje” Saari Club Professional

Jag heter George Saari och arbetar som Club Professional på Arninge GK som huvudtränare för klubbens juniorverksamhet men även med privatlektioner, elitlag, nybörjarkurser mm.

Utanför golfen har jag arbetat som tränare inom friidrott, PT/Personlig Träning, Löpcoachning, Livsstilscoachning och mycket mer…

Jag ser fram emot att hjälpa alla som inte upplever sig färdiglärda genom små enkla knep då golf ju egentligen är väldigt enkelt och tämligen logiskt!

Kontaktuppgifter George

shop@arningegk.se

08-514 412 00 alternativt 070-454 76 29

Jonas Lekman PGA Club Professional

Jag heter Jonas Lekman och arbetar som PGA Club Professional på Arninge Golfklubb.

Jag har spelat golf i hela mitt liv. Som junior tillhörde jag sverigeeliten och när jag var runt 25 år började min nya karriär som golfinstruktör och golfcoach. I över 20 år har jag varit verksam som tränare på klubbar som Roslagens GK, Lindö GK och Sollentuna GK.

Att få jobba med sin hobby är fantastiskt. Jag njuter av att få utveckla mina elever till att bli bättre golfspelare oavsett om det är svingteknik eller coachning på banan. Samspelet mellan mig som tränare och mina elever är väldigt intressant och givande. Det är roligt att gå till jobbet!

Min svingfilosofi är att den skall vara enkel, tydlig och repeterbar! Gör svingen så enkel och effektiv som möjligt! Med rätt information och kunskap görs svingen mer förståbar och enklare att utföra.

Min starkaste rekommendation är att jobba långsiktigt och noggrant. Dom flesta av mina elever som jag jobbar tillsammans med tar relativt många lektioner och lägger ner det som krävs för att verkligen göra förändringen i sitt spel och sving. Lektionspaket och andra program gör att vi tillsammans når våra uppsatta mål fortare!

Övriga intressen utöver golfen är utförsåkning, cykling och musik.

Kontaktuppgifter Jonas

Jonas_lekman@hotmail.com