Head Professionals

Jonas Lekman och Lars Johansson

Välkommen till Arninge Golfshop och Golfskola!

Vi som driver shop, range och träningsverksamheten på Arninge GK är Lars Johansson och Jonas Lekman.

Vår målsättning är att leverera bra utrustning till bra priser och utbildning på hög nivå. Här finner du tre PGA Professionals som ger lektioner och håller kurser samt erbjuder custom fitting.

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska ha rätt utrustning. Vår studio är utrustad med Trackman Launch Monitor, där vi kan testa ut vad som passar just dig bäst.

Vårt mål är att erbjuda en komplett golfbutik för dig som kund. I shopen hittar du ett noggrant utvalt sortiment av de bästa produkterna från de största varumärkena på golfmarknaden.

Vi strävar efter att du ska bli en bättre golfspelare och ha trevligt på vår fina anläggning!

Vi ser verkligen fram emot att möta dig som medlem och gäst på Arninge Golfklubb!

Kontaktuppgifter Lars Johansson
shop@arningegk.se
08-514 412 00 alternativt 070-370 95 50

Kontaktuppgifter Jonas Lekman
Jonas_lekman@hotmail.com
08-514 412 00 alternativt 070-858 42 29

George ”Jojje” Saari Club Professional

Jag heter George Saari och arbetar som PGA Club Professional på Arninge GK och huvudtränare för klubbens juniorverksamhet.

Utanför golfen har jag arbetat som tränare inom friidrott, PT/Personlig Träning, Löpcoachning, Livsstilscoachning och mycket mer…

Jag ser fram emot att hjälpa alla som inte upplever sig färdiglärda genom små enkla knep då golf ju egentligen är väldigt enkelt och tämligen logiskt!

Kontaktuppgifter George
shop@arningegk.se