Våra tränare

Lars Johansson

Jag heter Lasse Johansson och driver shop, range och träningsverksamheten på Arninge GK sedan 2010

Spelarutveckling har alltid legat mig varmt om hjärtat, min karriär inom golfen inleddes som tävlingsspelare och som tränare tycker jag det är viktigt att försöka behålla en bra spelstandard, även om det inte blir lika mycket eget spel nu för tiden.

Innan mitt uppdrag på Arninge GK har jag varit verksam på Botkyrka GK samt drivit en golfbutik i Stockholms city.

Utöver spelarutveckling arbetar jag med Custom Fitting.

Förebilder inom golfen: David Leadbetter, Jim Ballard, Moe Norman och Todd Graves.

Jag ser verkligen fram emot att möta Dig som medlem och gäst på Arninge GK!

Kontaktuppgifter Lars

shop@arningegk.se

08-514 412 00 alternativt 070-370 95 50

George ”Jojje” Saari

Jag heter George Saari och arbetar som Club Professional på Arninge GK som huvudtränare för klubbens juniorverksamhet men även med privatlektioner, elitlag, nybörjarkurser mm.

Utanför golfen har jag arbetat som tränare inom friidrott, PT/Personlig Träning, Löpcoachning, Livsstilscoachning och mycket mer…

Jag ser fram emot att hjälpa alla som inte upplever sig färdiglärda genom små enkla knep då golf ju egentligen är väldigt enkelt och tämligen logiskt!

Kontaktuppgifter George

shop@arningegk.se